­

28/12-07
Jeannie er blevet parret med Duckflight Autumn Breeze  28. december 07 - se mere under planlagte kuld.

08/12-07
Snart flytter et nyt familiemedlem ind, nemlig Golden de Luxe White Lady fra nedenstående kuld.
se mere her

20/10-07
freja-fodsel-3-20075Jeffrey blev i går far til 9 dejlige hvalpe hos kennel Golden de Luxe.

07/10-07
Lige en lille hilsen fra mig, Ricky!Jeg har for første gang været på hundeskole i dag, og nej hvor var det altså bare spændende! Jeg har fået en ny ven, som hedder Stromberg. Han er en rigtig fin hund, en blanding mellem en Labrador og en Boarder Collie, han ligner en lille bamse. Vi havde det bare såååååå sjovt sammen. Vi fik lov til at lege en del, men vi øvede os skam også i flere ting. Bl.a. fik vi lov til at gå over en smal bro, gå på et gitter og på flere forskellige mærkelige underlag. Jeg var aldrig bange for noget, og mestrede det hele til "ug med kryds og slange". Stromberg var lidt mere nervøs og ville ikke altid være med til de spændende øvelser. 071007-Ricky
Min træner Corinna var meget imponeret over mig og sagde til mine forældre, at jeg virkelig er en usædvanlig god og dejlig hund. Mine forældre fortalte hende stolt om Jer, jeres udmærkede arbejde og jeres fine kennel. Hvem ved, måske kommer der nogle fremtidige hvalpekøbere ud af det?! Der var også en masse andre hunde, både hvalpe og store hunde. De store hunde trænede dog for sig selv, men vi fik da lov til at hilse på dem. Jeg var simpelthen så glad for alle de oplevelser, men hvor var jeg træt, da jeg kom hjem. Jeg sov et par timer i stræk og drømte om Stromberg og de andre, jeg bjæffede lidt indimellem, så mine forældre kunne høre, at jeg drømte meget. Jeg glæder mig allerede meget til næste søndag.
Mange kærlige hilsener fra en yderst tilfreds Ricky og forældre

05/10-07
Dina er blevet HD-fotograferet og resultatet A/B=B og albuer 0/0 - dejligt

Chili, Windwood's Ophelia  (Jeannie/Dunlin o6) er også blevet fotograferet med resultatet A/B=B albuer 0/0 - super

01/10-07
Nemo (Windwood's Sugar Daddy efter Jeannie og Dunlin 04) er netop blevet HD fotograferet med
resultatet HD: A/A og  AA: 0/0 - super fedt

Hilsen fra en hvalpekøber:

Lige en lille hilsen her fra det nordtyske Nordfriesland.

Vores lille søde Ricky (nu 11 uger) stortrives og har det vældig fint. Han er den bedste lille hundehvalp, man kan tænke sig. Han er vældig tålmodig, meget kælen og virkelig dejlig at omgås. Det kunne ikke have været bedre! Vi er simpelthen så glade for ham og han "hopper i folk med store træsko", alle er vilde med ham. Sidste weekend fra fredag eftermiddag til søndag aften var vi babysittere for Julie (7) og Jacob (4) og det var en kæmpeoplevelse for Ricky at have børnene så længe. Han nød det i fulde drag, men han var godt nok noget udkørt søndag aften. Vi havde ham også med en tur til stranden og han hilste på flere andre hunde, bl.a. en stor flot Golden Retriever, som hed Gismo og lignede Ricky meget, bare  i stor udgave. Det var meget spændende for ham lige at hilse på andre hunde og vi glæder os meget til at komme på hvalpeskole, når han har fået den næste vaccination. Da det er første gang, vi har hund, og vi er lidt usikre på opdragelsen, kan han ikke så meget endnu. Men han kommer altid, når vi kalder og han kan også sidde pænt på kommando. Desuden kan han godt gå i snor. Så efterhånden opdrager vi da lidt på ham. Han er ikke helt renlig endnu, men det kommer. Han giver altid besked, når han skal lave stort, men det kan knibe lidt med at give besked, når han skal tisse (han tisser nogle gange af bare glæde).

Hver dag har Klaus og Ricky deres kæletimer, som de begge to nyder meget. Ricky er simpelthen så kælen, han elsker at ligge ved Klaus og blive kælet for. Han er bare sådan en god hund, og han er altid glad, det er bare så dejligt at se på. Som sagt, er blevet vældig glade for, han har taget vores hjerter med storm.

Endnu engang tak til Jer for al den umage, I har gjort Jer, man kan altså bare godt mærke, at han kommer et godt sted fra. Han bliver aldrig nervøs eller bange, lige meget hvad der sker, han er bare tryg ved det hele (høje lyde, nye ting osv.).

Venlige hilsener - også fra lille Ricky og til mor Jeannie og de andre gode hundevenner -
fra
Klaus & Rita

Bornholmerne har gjort det igen:
Hubert (Amberfield Hugo Boss - jeffrey søn) Har opnået en flot 1. præmie i begynder klasse på markprøve B.
Angel (Tasgold Comeback Cissy og Whipcord's Wonder Jeff dec.06) og hendes bror har bestået brugsprøven 9 mdr. gl. og har netop været til skue sammen med 3 andre kuldsøskende - alle 5 opnåede 1. præmie og SL.
Til lykke til øboerne

02/09-07
Regionsdagen i Region Syd :
Jeffrey blev BIR + BIS og fik flg. kritik af dommeren Susanne Forchhammer:

7-årig herlig senior af dejlig type. Kraftigt maskulint hoved, sødt udtryk, prima pigment, god land hals, god skulder, stadig prima toplinie, kraftige benstammer, kort overarm, velvinklet bag, bevæger sig med drive, nydelig pels og farve. Okay temperament, velfremvist.
020907-jeffrey-BIS-2
  Jeffrey BIS 1

16/08-07
Santos (Jeannie/Dunlin 06) er nu blevet HD fotograferet med resultatet hofter A og albuer 0 - dejligt

23/07-07
Santos (Jeannie/Dunlin 06) har bestået brugsprøven - stort til lykke til Santos og Pialiv

17/07-07
Jeannie har født tvillinger - se under planlagte

01/07-07
Vores Bornholmske afkom har været på DKK udstilling og markprøve i weekenden
Jeffrey's søn Hubert ((Amberfield Hugo Boss) fik 2. præmie på markprøve og hos den italienske dommer på udstillingen fik han 1. pr. og 2. vinder mellemkl., dommeren skrev: 15 month good head nice expression good neck good body feet turning out good coat good moving with short steps. 210507-hubert
  Hubert
010707-angel-jeffrey-cissy Der var 3 af Jeffrey's og Cissy's  (lige nu langbenede) hvalpe med som alle fik SL og  Angel blev bedste hvalp i Golden
010707-mondo-jeffrey-cissy 010707-andy-jeffrey-cissy
Angel (bedste golden hvalp) Mondo, 1.pr.SL Andy, 1.pr.SL
010707-Issa
Issa, Windwood's Narissa (Jeannie/Dunlin o6), fik 1. præmie og blev 2. vinder
Til lykke til alle Bornholmerne herfra....
16/06-07
I silende regn til udstilling i Ballerup
Leslie, Windwood's Brown Sugar (Jeannie/Dunlin04)  og  Louise deltog i brugshundekl. og gjorde det rigtigt godt:
1. præmie, 3. vinder med CK, BTK 4.
Leslie-ballerup07

Dommer Susanne Forchhammers ord:
2-årig tæve af dejlig type, godt hoved og sødt udtryk.Korrekt bid, god lang hals, god skulder, prima toplinie.Korrekt haleansætning, lidt kort overarm, god dybde i brystkassen,
en anelse lang i lænden, gode benstammer og velvinklet bag.Korrekte kattepoter, gode parallelle bevægelser,
dejlig pels og farve. Vel fremvist.

Stort til lykke herfra.....

Dina deltog også i  den våde udstilling i Ballerup - det kunne hun bestemt ikke lide hun stod og skød ryg og måtte derfor nøjes med en 2. præmie, men hun fik en flot kritik af dommeren:

1-årig feminin tæve, sødt feminint hoved, prima pigment, korrekt bid, korrekt ansatte ører, dejlig lang hals, god skulder, desværre tendens til karperyg, tilpas udviklet brystkasse for alderen. tilstrækkelige benstammer, velvinklet for, lidt knap bag. Bevæger sig med drive, nydelig pels og farve, vel fremvist.

02/06-07
Vi har været til golden tripplearrangement

Dina deltog i gruppen for uøvede og blev bedste hund med 68 point.
Derudover deltog hun i skuet, hvor hun fik en 1. præmie
Dommer Bettina Holkgaard Christensen skrev:
1 år gammel tæve, med korrekt bid, meget feminint hoved med sødt udtryk. tilstrækkelig vinklet i front. God hals og overlinie.Ryglinie OK. Velvinklet i bag. Gode bevægelser. Pels OK. En meget glad og livlig hund med sødt temperament.

Jeffrey deltog  i jægerforbundets apporterings prøve og opnåede max point (30).
Han deltog i markprøven for øvede hunde (med Jytte som fører) og blev 4. bedste hund i denne gruppe.
Jeffrey deltog også i skuet hvor han fik en 1. præmie og blev 3. vinder.
Dommeren skrev:
6 år gl. han med korrekt bid, velproportioneret hoved med godt udtryk. Tilstrækkelig vinklet i front, prima hals og overlinie. God stram ryglinie, velvinklet bag. Stramme jordvindende bevægelser. God pelskvalitet. Godt temperament.

Chili (windwood's Ophelia) og Jonna fik også 1. præmie på skue blev. BTK 3 og fik flg. kritik:
1 år gl. tæve med korrekt bid, velproportioneret hoved og sødt udtryk. Lidt stejl overarm, veltilbagelagte skuldre, god hals og overlinie, noget løs ryglinie i bevægelse, velvinklet bag med en anelse faldende kryds, gode bevægelser set fra siden men en anelse smal bagfra. God pels, godt temperament.

20/05-07
5 af Jeffrey's børn med Cissy har været på skue på Bornholm og fik alle Excl. Jeffrey's søn  Hubert (Amberfield Hugo Boss) var både til skue og på sin første markprøve.
Vi sender et stort til lykke til Bornholmerne
Hubert
210507-hubertHubert fik en 1. præmie i unghundeklassen og  hans bedømmelse lyder:
14 mdr. unghund med et godt kønspræg, velskåret hoved, korrekt bid, gode proportioner, god pigment, god hals, velmarkeret forbryst, god skulder, god brystkasse, stærk ryg, velvinklet bag med lodrette haser, gode passende benstammer med gode poter, bevæger sig med et godt afskub, indtået, trang bag, en god repræsentant for racen og et godt temperament.
Hubert var jo også til C-prøve i begynderklassen og her kan Jeffrey godt være stolt af sin søn idet Hubert blev dagens bedste hund ud af 11 deltagere.
Klassen blev dømt af Bent Müller, Sydsjælland.

Angel .
210507-AngelAngel deltog også i skuet. Hendes bedømmelse lyder:
5 mdr. gammel tævehvalp med et sødt hoved med et godt kønspræg, god pigment, lavt ansatte og noget tunge ører, god hals, velmarkeret forbryst, velvinklede skuldre, albuerne godt placeret tæt på kroppen, god ryg og god lænd, tilpas vinklet bag, velformet brystkasse, god pels, gode bevægelser, godt temperament.
010707-Issa
1. præmie, 3 vinder unghundeklassen  Til lykke til Issa og Morten

17/05-07
Chili-5Windwood's Ophelia "Chili" deltog i skuet på dualdagen i Bække. Dommer Agnes Mortensen skrev:
Feminin 1-årig tæve i udvikling, sødt hoved, god øjenfarve, lang velansat hals for alderen, pæn udviklet krop, fin ryglinie og haleføring, endnu noget trang i front, stærke velvinklede ben, aktive bevægelser, lidt snæver bagtil.
Chili fik 1. præmie og blev BTK 3

Til lykke til Chili og Jonna

14/05-07
Jeannie er nu parret med Jimbo - se mere under planlagte kuld

24/03-07
Dina har i dag (i en alder af 10 mdr.) været til brugsprøve og blev dagens bedste. Hun spurtede fra brugsprøvebane videre over i markprøven og fik en flot 3. præmie i begynderklasse.

24/03-07
Stort til lykke til Bornholm til Windwood's Narissa (10 mdr.) og Morten med flot bestået brugsprøve.

Har du spørgsmål? Ring til os på +45 20 83 45 23

­