­
Se fra seneste kuld efter Windwood's Loch Lomond og Little Mhor's Leslie vinter 2017  klik her
Se fra seneste kuld efter Weljesten Promise Au og Windwoods Molina Sommer 2017  klik her
Lidt respons fra hvalpekøbere
L: Er utrolig opmærksom og samtidig en selvstændig og samarbejdsvillig hund. Han får meget ros.
B: Er en meget lærenem og kærlig hund. Nå ja og meget fræk og fuld af spilopper. Bertram er bare ligeså god og blid, som dagen er lang - han er skøn. Er ikke bange af sig og begiver sig nysgerrigt og åbent ud på udfordringer.
M: Får ros overalt hvor hun kommer. Hun er så nem at have med og utrolig gæstfri overfor alle der kommer i vores hjem - børn såvel som voksne.
Det går ligeledes rigtig fint til hvalpetræning, hvor hun er god til at omgås de andre hvalpe. I har virkelig gjort et fantastisk stykke arbejde med hende i hendes første 8 uger - det mærker vi tydeligt.
L: Det går godt med træningen og der er rigtig god kontakt + fin fremgang på alle de ting vi gerne vil øve. Hun vokser fint - er fuld af energi - får de vilde hvalpe flip indimellem - til stor morskab for børnene. Alle steder hvor hun er med virker hun tryg og nysgerrig - så det er dejligt.
H: Min far (dyrlæge) er svært glad for Hugo, og fortæller alle, at han har haft en rigtig god hvalpe-tid hos jer, og at I har været meget dygtige til at opdrætte hvalpene under helt perfekte forhold:) så stor ros til jer! I dag har Hugo haft 4 helt perfekte markeringer! Han ELSKER at finde dummy'en, og bruger sin næse rigtig godt! Og kommer perfekt hjem med den igen. Han er så dygtig
M reagerer rigtig fint på både hunde og mennesker. Han er dejlig opmærksom, har masser af gå på mod og ikke bange for noget. Et par små spor er det også blevet til og det ser rigtig godt ud.
W: er kvik og tryg og over al forventning. Hun er faldet til på ingen tid og må enten ha været meget i hænder allerede eller bare en sej og kvik og tillidsfuld hund af temperament – og det er dejligt.
Fotos fra tidligere kuld finder I under hundene, hhv. Chilli, Jeannie, Dina, Mandy, Leslie og Molina
Har du spørgsmål? Ring til os på +45 20 83 45 23

­